Adományozás

2023.06.12. 07:28

Veszélybe került a szekszárdi kutyamenhely működése

Gyűjtést szervez a szekszárdi kutyamenhely, ugyanis az általuk használt jármű bármikor végleg felmondhatja a szolgálatot. Ezzel nagy veszélybe került a menhely működése – írta közösségi oldalán Fiáth Szilvia, a menhelyet működtető Tolna Megyei Állat- és Természetvédő Alapítvány elnöke.

TEOL

Mint felhívásában fogalmaz: „az autónk, amivel kutyákat megyünk menteni, amivel vizsgálatokra, műtétre visszük őket, amivel tápért és adományokért megyünk, bármelyik nap kieshet alólunk. (...) Van 1 millió forint vésztartalékunk, amit most felhasználnánk gépkocsi vásárlására, de sajnos abból még egy stabil személyautó ára sem jön ki. Szeretnénk egy jó állapotú 6-8 éves kistehergépkocsit, melyet talán további tíz évig használhatnánk a munkánk során. Egészen októberig gyűjtünk, remélve, hogy ősszel már tudunk vásárolni egy üzembiztos gépkocsit. Keresünk ezer támogatót, akik egy fagyizás vagy vacsora árával támogatni tudnák a gyűjtésünket! (...) Kérünk benneteket, segítsetek nekünk, hogy megvalósuljon az álmunk, hogy biztonságban tudjunk kutyákat menteni és orvoshoz vinni akár életmentő műtétre is!”

Az agyonhasznált jármű. Fotó: Facebook

Azokat, akik legalább tízezer forinttal támogatják a gépjármű megvásárlását, megajándékozzák egy palack szekszárdi borral vagy egy kézműves sajttal, melyeket szekszárdi borászok és egy sajtműhely ajánlott fel erre a célra – olvasható a bejegyzésben.

Fiáth Szilva kiemelte, hogy a támogatóknak hála – mint arról portálunkon is beszámoltunk – valósíthatták meg nagy álmunkat, megvásárolhattak száznegyven hőszigetelt kutyaházat, amiért még mindig nagyon hálásak. Most azonban ismét nagy szükség van a támogatókra!

Név: Tolna Megyei Állat- és Természetvédő Alapítvány
Számlaszám: 11746005-20009812-00000000 
OTP Bank SWIFT kód: OTPV-HU-HB
IBAN elektronikus formátum: HU37117460052000981200000000
Paypal: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában