TV-ajánló

2023.09.15. 13:13

Összeeresztették a csajokat

Összeeresztették korunk két fantasztikus komikáját, és ennek megfelelően valami egészen szórakoztató sült ki a közös munkából: A női szervek. Bár a száraz tartalomismertetőből nem feltétlenül derül ki, hogy Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével mennyire vicces vígjáték került a nézők elé.

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció.

Abban ugyanis azt írják: „Sarah Asburn és Shannon Mullins egyaránt kemény, a munkájának élő, magányos nő, és mindketten egyformán gorombák. Emiatt aztán ki nem állhatják egymást. A helyzeten tovább ront, hogy Ashburn nagyképű FBI-ügynök, Mullins viszont egyszerű, mocskosszájú bostoni rendőrnő. Amikor Asburn ki akarja venni kezéből az ügyét, rá kell jönnie, hogy emberére akadt. Így kénytelen-kelletten összefognak, hogy lekapcsolják az agyafúrt és könyörtelen drogbárót. A kényszerű közös munka során megtanulják tisztelni egymást.”

No igen, persze, van benne izgalmas nyomozás, vitriolos adok-kapok, és a történet végére jellemfejlődés, de leginkább sok-sok humor, két zseniális színésznő tálalásában. Érdekesség azonban, hogy a stúdiónál sem bíztak elsőre a sikerben, a Női szervek bemutatóját ugyanis eredetileg tavaszra tervezték, de a döntéshozóknak sokkal jobban tetszett annál, mint amire számítottak, ezért eltolták a premiert a kedvezőbb, nyári időszakra. További kulisszatitok, hogy amikor a film egyik jelenetében a Sandra Bullock által megformált karakter középiskolai évkönyve látható, ahhoz a színésznő saját középiskolai évkönyvét használták, némi utómunkával: szemüveget és fogszabályzót kapott.

Női szervek, Moziverzum, 19 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában