Megkezdődött a sportpálya füvesítése

2023.09.17. 09:15

Tavasszal vehetik birtokba a sportolók az új pályát

Több mint 130 millió forintos beruházás vette kezdetét tavasszal a Vicze János Városi Sportpályán. Az élőfüves pálya közelebb kerül a lelátóhoz, és egy nagyméretű edzőpályát is kialakítanak, számolt be a felújításról a Bátaszék Most hírportál.

Teol.hu

Forrás: BátaszékMost/Facebook

Emellett egy területet is fenntartanak az atlétikai foglalkozásokhoz, így garantálva az iskolai testnevelés zavartalan működését. A korábbi 400 méteres futókört áthelyezték, most már 200 méteres, ami a régi alapból átrostált anyagot kapta.

Az új elképzelésnek köszönhetően egy összefüggő felület alakul ki, amely nemcsak a pálya használatát könnyíti meg, hanem a gondozását is. A sportolók tavasszal vehetik birtokba a megújult pályát.

A beruházás jelenleg a füvesítés fázisában tart, ezért kérnek mindenkit, hogy ne lépjen be a területre. A biztonság és a munka zavartalansága érdekében fontos, hogy mindenki betartsa ezt a szabályt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában