Rendezvénysorozat

2023.11.15. 07:30

Javában zajlik a tolnai egészség hónap

Egészségügyi szűrővizsgálatok szerepeltek a Tolnai Kulturális Központ által rendezett egészség hónap második programján. Az idén újjáélesztett hagyományos rendezvénysorozat a múlt héten stílszerűen dr. Felföldiné Feil Jusztina Alapfokú újraélesztés című előadásával kezdődött.

Wessely Gábor

Többféle szűrővizsgálatot végeztek a szakemberek. (Beküldött fotó)

A második, e hét hétfői program során a Bonyhádi és a Szekszárdi Egészségfejlesztési Szolgálat munkatársai egészségügyi szűrővizsgálatokat (alsóvégtagi érszűkület vizsgálat, InBody testösszetétel mérés, vérnyomásmérés, dohányosoknak szénmonoxid mérés, véroxigén mérés, vércukormérés), illetve a stresszkezeléssel, az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadást végeztek.

A MAG-Házban rendezett eseményen elsősorban idősebbek vettek részt. Az egészség hónap szombaton méhviaszos kendő és ajakápoló készítő workshoppal folytatódik, majd jövő hét hétfőn és rá egy hétre is „Önbizalomnövelde” workshopot tartanak, a magasabb önbizalomszintért, magabiztosságért, elégedettségért, Tarjániné Nagy Nikoletta vezetésével. Az egészség hónap a népszerű szakember, dr. Zacher Gábor toxikológus „Mindennapi mérgeink” című előadásával zárul, november 30-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában