Celebfigyelő

2023.11.15. 14:12

Rubold Ödön is együtt érez balesetet szenvedett színészkollégáival

Rubold Ödön szekszárdi származású színművész is együtt érez balesetet szenvedett színészkollégáival, Szász Júliával és Horváth Lajos Ottóval, akik múlt pénteken több méter magasból zuhantak a színpad deszkáira a Rómeó és Júlia előadás közben a Nemzeti Színházban.

Brunner Mónika

Rubold Ödön színész (Fotó: MW)

"Várunk vissza benneteket!" – tette közzé Rubold Ödön,  a Tolnán nevelkedett, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész munkahelye, a Nemzeti Színház Facebook posztját. A kiírásnál szereplő fotón a teátrum két művésze, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó látható, akik pénteken a Rómeó és Júlia-előadás közben szenvedtek balesetet

A Magyar Nemzet beszámolt arról, hogy a baleset előadás közben, de a díszlet nézők által nem látható részén történt. A szerencsétlen esetet megelőzően Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét, Szász Júliát egy kis erkélyen. Az ismert színész állítólag váratlanul megszédült, emiatt mindketten átestek a korláton, majd több méter magasból a színpad deszkáira zuhantak. Mindkét színészt meg kellett műteni, állapotuk súlyos, de stabil és nem életveszélyes.

A Bors információi szerint Szász Júlia lábszárcsont-törést, Horvát Lajos Ottó súlyos ujjsérüléseket szenvedett. A két színészt jelenleg is a Semmelweis Egyetem traumatológiáján ápolják. 

Vidnyánszky Attila vezérigazgató a sajnálatos baleset miatt lemondott Nemzeti Színházban betöltött posztjáról

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában