Hatalmas volt az érdeklődés az Egész-ség börzére Szekszárdon

2023.11.14. 07:30

Spirituális felfrissülésre is lehetősége volt a program résztvevőinek

Hatalmas sikert aratott a hétvégi Egész-ség börze Szekszárdon.

Farkas Eszter

Fotó: Makovics Kornél

Pócs Margit, a Mentálhigiénés Műhely elnöke portálunknak elmondta az esős idő ellenére rengetegen vettek részt a programokon. – Szerencsére minden előadás, az összes program elem: szűrések, mérések, konzultációk, mind megvalósultak. Nagy örömömre szolgál, hogy a rossz idő sem szegte kedvét az embereknek, hiszen folyamatos volt az érdeklődés minden program elem iránt. Olyan résztvevők is voltak, akik minden programon részt vettek, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az emberektől.

Az eseményen olyan előadókat hallgathattak a résztvevők, mint Antal Vali természetgyógyász, Szabó Mónika dietetikus, Bara-Kádár Katalin szakpszichológus és Gliedné Tillmann Erzsébet szupervizor. Kipróbálhatták a jógát, a meditációt, a lélektáncot és akár a hangfürdőt is. A spirituális utazás mellett olyan szűréseken, méréseken, kezeléseken és tanácsadásokon vehettek részt többek közt, mint a testösszetétel- , a vérnyomás -, vércukor-, véroxigén szint mérés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában