Beosztás

2023.11.30. 16:14

Több áruház is kedvezményt kínál a nyugdíjasoknak

Extrakedvezményt hirdetett a 65 év felettieknek az egyik nagy élelmiszerlánc, a szépkorúak egyes termékekhez akár 20 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak. Más üzletekben rendszeresen tartanak kedvezményes nyugdíjasnapokat.

Teol.hu

Fotó: Lang Róbert

Áruházláncunk most a 65 év felettieknek szeretne többet adni, akik november 27 és december 3 között így tovább csökkenthetik az élelmiszerre fordított kiadásaikat – közölte Tőzsér Judit, a Lidl kommunikációs vezetője.

– A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, nekik szeretnénk valódi árelőnyt biztosítani, hogy könnyebben elérhetővé váljon számukra a fontos friss zöldség és gyümölcs, s jóval kedvezőbb áron tudják megvásárolni a népszerű saját márkás, magyar beszállítóktól származó Hazánk Kincsei száraztésztákat. 

Egy kaposvári háztartási áruházban szerdánként 10 százalék kedvezményt adnak az időseknek, egy másik nagy áruházlánc pedig tavaly áprilistól keddenként ad öt százalék kedvezményt a nyugdíjasoknak. – Sok idős él a lehetősséggel, akik hamar hozzáigazították a vásárlási szokásaikat – tájékoztatott a Tesco. 

Gulyás Árpád, a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK) alelnöke, a Csurgó Coop Zrt. vezérigazgatója azt mondta: mindig az adott cég üzletpolitikája határozza meg, hogy miként próbálják szélesíteni a törzsvásárlói kört. Kiemelte: karácsony előtt feltehetően további áruházakban hirdetnek akciót, a most bejelentett engedmény újabb pluszlehetőséget jelent a hazai nyugdíjasoknak. 

A teljes cikket a SONLINE.hu-n olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában