Szolgáltatás

2023.12.24. 13:12

Áramszünet Szekszárdon: rendkívüli hibával küzdenek a szakemberek

Rengetegen írtak arról vasárnap délelőtt a Facebookon, hogy Szekszárd több részén szünetel az áramellátás. A szolgáltató médiakapcsolatokért felelős munkatársa azt mondja, a probléma miatt egyszerre három területen is dolgoznak a szakembereik. Megoldás délután fél háromra lehet.

Bencze Péter

Illusztráció: MW

Elárasztották a legnagyobb közösségi portált a panaszok: a Szekszárdon élők közül rengetegen maradtak december 24-én délelőtt  áram nélkül. Lapunk telefonon érte el az áramszolgáltató szóvivőjét. Varga Ivett azt mondja, rendkívül bonyolult helyzettel kell szembenézniük. A tolnai vármegyeszékhelyen ugyanis egyszerre kettő földkábel is meghibásodott, ami rendkívül szokatlan.

A szakemberek most a lokális problémák elhárításán, a helyszíneken dolgoznak. Emellett pedig egy nagyjából 300 méter hosszú speciális kábel kifeszítésével, és üzembe helyezésével igyekeznek a jelenséget felszámolni. 

A szóvivő azt mondja, terveik szerint nagyjából délután fél háromra sikerül a problémát megoldani. Az időpont viszont változhat, ha újabb hibát észlelnek.

A kommunikációs munkatárs megértést, és türelmet kér a helyiektől.

A munkát folyamosan figyelemmel kísérjük, újabb hírek esetén, azokról ismét beszámolunk portálunkon.

Frissítés:
Délután negyed négy után sikerült helyreállítani valamennyi szekszárdi ingatlanban az áramellátást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában