Jótékonyság

2023.12.06. 18:13

Besegítettek a Mikulásnak a szekszárdi tűzoltók

A szekszárdi tűzoltók felajánlásaiból összegyűlt csomagokat vitték el a vármegyei kórházban ápolt gyerekek számára.

Révészné Hanol Erzsébet

Két tűzoltó, Czövek Szabolcs és Visnyei Adorján, pontosabban a Mikulás és Rudolf, a rénszarvas gondoskodtak az ajándékok a célba juttatásáról (Fotó: M. D.)

A Mikulás egyetlen gyermekről sem feledkezik meg, azokról sem, akik kénytelenek kórházban tölteni ezeket a napokat. Ezúttal a szekszárdi tűzoltók is segítségére voltak abban, hogy megajándékozhassa a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház Gyermekosztályán ápolt kis betegeket.

A nagy számú légúti megbetegedés miatt ugyan még a Télapó sem léphetett be a kórházba, de az ott dolgozóknak át tudta nyújtani azokat a csomagokat, amelyek a vármegyeszékhely lánglovagjainak felajánlásaiból jöttek össze. Két tűzoltó, Czövek Szabolcs és Visnyei Adorján, pontosabban a Mikulás és Rudolf, a rénszarvas gondoskodtak az ajándékok a célba juttatásáról. Harminc csomagot adhattak át szerdán, közte öt diabetikusat, hiszen a cukorbeteg gyerekekre is gondoltak.

A tűzoltók szabadnapjukon keresték fel a gyermekosztályt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában