Nagymányokon állt a bál

2023.12.11. 16:54

Maga a Mikulás is megjelent a zenés-táncos mulatságon

Kiváló hangulatban telt Nagymányokon a december 9-ei Mikulás bál. A városban mindig is tradíciója volt a népszokásokhoz és ünnepekhez kapcsolódó báloknak, melyek közül idén az első a város napi bál volt, melyet november 19-én tartottak meg.

Farkas Eszter
Személyesen jelent meg a Nagyszakállú a szombati Mikulás bálon Nagymányokon. (Beküldött fotó)

– A kiváló hangulatú Mikulás bált a sportcsarnokban szerveztük meg élő zenével – tájékoztatta lapunkat Huckerné Linde Judit, a helyi művelődési központ igazgatója. A Forte zenekar egész hajnalig adta a talpalávalót a bálozók legnagyobb örömére. Sokan érdeklődtek, színvonalas volt a rendezvény és meglepetésként megjelent az igazi Mikulás is. Már tervezzük a következő eseményünket is, ami a Mindenki Karácsonya lesz december 17-én. Itt a helyi iskola, óvoda és egyesületek adnak karácsonyi műsort egy hangulatos adventi vásár mellett.

A bál előtt szombaton meggyújtották az adventi koszorún a második gyertyát is a Nagymányoki Római Katolikus Templomban, ahol a Németh-Stix duó kápráztatta el a közönséget. Vasárnap délután az Új Apostoli Egyház nagymányoki templomában tartottak istentiszteletet és adventi ünnepséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában