Teol.hu videó

2023.12.06. 16:26

Motoron érkezett a Mikulás az óvodába - videóval

Motoron érkezett a Mikulás a Wunderland óvodába szerdán délelőtt. Több mint 170 kisgyermek nézte ámulattal, ahogy az öt motoros megérkezett az óvodájuk elé. Segítőik, a manók pedig magukkal hozták a sok-sok ajándékot.

Mauthner Ilona

Motoron érkezett a Mikulás a Wunderland óvodába szerdán délelőtt.

Fotó: Makovics Kornel

Häfner Adél óvodavezető elmondta, immár második éve, hogy a Szekszárdi Polgárőr Egyesület motoros tagozata kezdeményezésére így érkezik hozzájuk a Mikulás. Idén ráadásul az időjárás is kegyes volt, így a kicsik csodálattal nézték a havas időben érkező motorosokat. A gyerekek egyenként vették át tőlük a csomagjukat, de a bölcs ősz szakállúak olyan játékokat is hoztak az óvodásoknak, melyekkel egész évben lehet majd játszani. Így kapott az óvoda tőlük társasjátékokat, mesekönyveket, a rajzoláshoz szükséges számtalan eszközt.

Az óvodavezető elmondta, nagyon meghatotta őket az önzetlen segítség, külön köszönet jár Weisz Zoltán polgárőrnek, aki a kezdeményező szerepet vállalta. A kicsik boldog mosollyal köszönték meg a sok ajándékot. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában