Fotópályázat

2023.12.14. 11:53

Nyertest hirdettek az Az én Atomcitym pályázaton

Móricz Norbert ürgemezei hídról készült fényképe nyerte Az én Atomcitym fotópályázatot.

Gazsó Rita

A díjnyertes fotó (Móricz Norbert)

Megtartották az idei Az Én Atomcitym fotópályázat eredményhirdetését december 11-én az Erzsébet Nagy Szállodában, ahol Szabó Péter polgármester köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte, örömmel fogadta a pályázatot, amelyre olyan képek érkeztek, amelyek erősítik városuk szeretetét, a lokálpatriotizmust – számolt be a TelePaks. A paksi portál szerint a felhívásra hatvanöt pályamunka érkezett, amelyeket a Vincze Bálint, Czakó Balázs és Kövi Gergő alkotta zsűri értékelt. A pályázóktól egy-egy fotót vártak kedvenc paksi helyszíneikről. A harmadik helyezett Schmidt Aida, második Huszár László és első Móricz Norbert lett, aki fotójával a ködbe burkolózott ürgemezei hidat örökítette meg.

A verseny fődíja egy okostelefon volt, amit Paks önkormányzatának támogatásával biztosítottak, emellett a dobogósok egy-egy serleget is átvehettek, valamint a zsűri által legjobbnak ítélt tíz fotó készítője is ajándékban részesült. A fotók felkerültek az Atomcity Kreatív Egyesület közösségi oldalára egy fényképmappába, a fotókra december 4. és 8. között várták a reakciókat. A legtöbbet Baksai Vivien fotója kapta, így ő nyerte el a közönségdíjat.

A verseny fődíja egy okostelefon volt (Fotó: Paksi Polgármesteri Hivatal)

Asztalos Norbert, az Atomcity Brand tulajdonosa, szervező azt mondta, sikeres volt a pályázat, a kiválasztott legjobb tíz fotóval terveik vannak, de ez legyen meglepetés, illetve elképzeléseik szerint a jövőben is meghirdetik majd a fotópályázatot, beépítve az újabb kiírásba a tapasztalatokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában