Adományok

2023.12.26. 08:37

Óriási karácsonyi csomagokat kaptak az otthontalan szülők és gyermekek

Az Sz+C Stúdió Kft. kollektívája adományt gyűjtött a szekszárdi Családok Átmeneti Otthona lakóinak. Reménnyel teli csillogó szemek, és várakozó tekintetű családok fogadták a harminc karácsonyi díszcsomagot.

Brunner Mónika

Harminc óriási méretű karácsonyi díszcsomagot kaptak az otthontalanok (A fotón a cég képviselői Kerekesné Varga Veronikával - balról a harmadik)

Forrás: beküldött kép

Az építéssel és felújítással, építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó szekszárdi SZ+C Stúdió Kft. beszámolt lapunknak, hogy szívhez szóló angyali köszöntővel, és Szabó T. Anna versével köszöntötte kis delegációjukat karácsonyfájuk körül Kerekesné Varga Veronika, a szekszárdi Humánszolgáltató Központ Családok Átmeneti Otthona vezetője december huszonharmadikán. Óriási méretű karácsonyi díszcsomagokat vittek a lakóknak.

beküldött kép

Adni jobb, mint kapni 

"Reménnyel teli csillogó szemek, és várakozó tekintetű családok fogadták a harminc karácsonyi díszcsomagot, melyet sok-sok szeretettel gyűjtöttek, készítettek össze kollégáink személyre szabottan a számukra" – szerepel a cég közleményében, hozzátéve, hogy a sok ajándék teljes mértékben az Sz+C Stúdió Kft. kollektívájának belső adománygyűjtésének eredménye.

"Felemelő pillanatok voltak, ahogyan minden évben ilyen alkalmakkor. Az intézményvezető meghatottan köszönte meg a cégünk összefogását. Adni jobb, mint kapni" – ismertették. 

Másokat is segítésre kérnek 

A cég kellemes karácsonyi ünnepeket kívánt a szerény körülmények közt élő családoknak és szekszárdi Humánszolgáltató Központ Családok Átmeneti Otthona  intézmény dolgozóinak. Ígérik, hogy jövőre is segítik őket, valamint arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, támogassa a nehéz helyzetbe került rászorulókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában