Online szavazás

2023.12.21. 09:54

Szilveszterig szavazhatnak, milyen bringapálya épüljön

A helyi önkormányzat online lakossági szavazást indított bringapálya létesítésével kapcsolatban, azzal a céllal, hogy a kerékpársportok népszerűsítése érdekében a jövőben pályázatot nyújtson be új bringaparkok kialakítására.

Gazsó Rita

A megszavazott pálya a strand mellett készülhet el.

Fotó: Molnár Gyula

A városvezetés ugyanis fontosnak tartja a Pakson működő sportos civil szervezetek, az iskolák és a településen élők, mint célközönség véleményét, javaslatát kikérni annak érdekében, hogy a város a legnagyobb népszerűséget élvező pályatípus kialakítására pályázzon. Szavazni ezen a linken lehet, de a felület kizárólag google chrome böngészőben működik. 

A kérdések arra vonatkoznak, hogy több nevesített bringapálya típus attrakciók közül melyiket javasolják Pakson megvalósításra. A felsorolásban kerékpáros pumpapálya, BMX racing pálya, erdei kerékpáros egynyomos pálya, dirt/freeride pálya, BMX freestyle pálya és kerékpáros triál pálya szerepel. A szavazás lezárása december 31. 24 órakor lesz.

A megszavazott pálya a strand mellett készülhet el, a támogatás elnyerésére meglehetősen nagy, kilencven százalékos esélyt adott Szabó Péter, aki már szavazott is. Mint mondta, ő a pumpapályára tette le a voksát, amelyet több korosztály is tudna használni, míg a többi speciálisabb pálya-fajta. A polgármester kifejezte: szeretné, ha minél többen szavaznának, hiszen azzal szélesebb körű lenne a szavazás, megkönnyítve a döntést az önkormányzat számára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában