TV-ajánló

2024.01.21. 12:14

Az eszkortból nincs kiszállás

Brunner Mónika

A kép illusztráció.

A jó eszkortlány hallgat című thrillerben Carla Preston, a Preston Enterprises tulajdonosa üzletéről kiderül, hogy eszkortlányokat közvetít, tehát prostitúciós tevékenységből tartja fent magát a vállalkozása. 

Carlának gyakran dolgoznak egyetemisták, akik prostituáltként keresik nála a pénzüket. 

Eve-t, a tizenkilenc éves kollégistát a barátja, Monica kéri meg, hogy menjenek el egy bulizós éjszakára. Az este azonban tragédiával végződik, Monica meghal, Eve pedig elveszíti egyetemi atlétikai ösztöndíját. A szörnyűség után Carla, a rendezvényszerző munkát ajánl neki, hogy fizetni tudja a tandíját. 

Eve ezután azzal szembesül, hogy ez a munka okozta Monica halálát is. 

Az eszkort prostitúciós tevékenység, s bár eleinte a fiatal lányoknak könnyű és egyszerű munkának tűnhet, jó ha tudják, hogy amint belépnek ezen világ falai közé, az egyre jobban behúzza őket. Hiába keresnek egyre több pénzt, hiába avatják őket bizalmukba a kuncsaftjaik, ezzel együtt egyre inkább rájuk zárják az ajtókat, elzárják a menekülőútvonalakat. A lányoknak pedig napról napra egyre kevesebb az esélyük, hogy visszatérjenek a normális életükbe, legtöbbször nincs számukra visszaút.

A jó eszkortlány hallgat, amerikai thriller, Max4, 23.50. (vasárnap, január 21.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában