Halhatatlan olimpiai bajnokok Szekszárdon

2024.01.12. 07:30

Dunai Antal labdarúgó és Hegedűs Csaba birkózó tart előadást

Halhatatlan sportolók, Dunai Antal olimpiai bajnok, Európai Ezüst Cipős labdarúgó és Dr. Hegedűs Csaba olimpiai, világ és kétszeres Európa-bajnok birkózó, mesteredző, sportdiplomata tart előadást január tizenötödikén hétfőn kora este öt órától a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Szekszárdi Képzési Központjában.

Brunner Mónika

Fotó: MCC

Két halhatatlan sportoló, Dunai Antal és Hegedűs Csaba a vendég a „Halhatatlan példaképek akik sporttörténelmet írtak” című előadáson. A moderátor Füleky András, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének igazgatója. A programot így ajánlja az MCC: 

„Halhatatlan Magyar Sportolók. Olyan egyéniségek, akik nemcsak a magyar, de az egyetemes sport legnagyobbjai! És micsoda eredmények vannak e nevek mögött! Hány alkalommal húzták fel miattuk az árbóc lemagasabb fokára a magyar zászlót, és hányszor játszották el tiszteletükre a magyar Himnuszt!"

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét veszik figyelembe. A regisztráció határideje január tizennegyedike. Itt lehet regisztrálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában