MCC

2024.01.17. 07:30

Hogy működik a közösségi média Pakisztánban?

A közösségi média használatának társadalmi hatásai Közép-Ázsiában címmel szakmai programot szervez a szekszárdi MCC képzési központja január 18-án, csütörtökön, 12 óra 20 perces kezdettel.

Teol.hu

Meghívott előadóik Amna Zulfiqar, pakisztáni médiakutató, az iszlámábádi National University of Modern Languages adjunktusa, Paul Moran, a Budapest Fellowship Program ösztöndíjasa és Sullivan Ferenc, az MCC Ifjúságkutató Intézet kutatója.

Forrás: MCC

Keresik a közösségi média helyi sajátosságait

 Az előadásokban szó lesz többek között arról, hogy milyen társadalmi következményekkel jár az internet egyre rohamosabb terjedése Pakisztánban és a régióban, hogyan befolyásolja a közösségi média az ország közállapotait és társadalmát, valamint a fiatalok egyéni kilátásait. Vannak-e e tekintetben olyan sajátosságok, amelyek jellemzőek Pakisztánra vagy a tágabb régióra? Melyek a fiatalok által használt kedvenc platformok, és melyek a leglényegesebb aggodalmak a közösségi médiával kapcsolatban az országban? Az előadások angol nyelven hangzanak el, tolmácsolás nélkül.  A helyszín az MCC Szekszárdi Képzési Központja (Hunyadi u. 5.) Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, melyet válasz e-mailben is jelezhetnek az érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában