Végeztek a munkálatokkal

2024.01.17. 09:33

Sokak közlekedése lett biztonságosabb

A szekszárdi Kadarka utcában meglehetősen nagy az átmenő forgalom. Sokan élnek a környéken, járnak arra munkába, és a területen két iskola is található.

Bencze Péter

Fotó: Mártonfai Dénes

Ezért is jó hír az arra közlekedőknek, hogy régóta húzódó problémát sikerült megoldani: a városrész muskotály utcai sarkánál helyreállították a megsüllyedt aknafedelet, így a közeljövőben nem kell attól tartaniuk az ottani utat használóknak, hogy az autójukban kátyú okozta kár keletkezik.

Több lakossági jelzés is érkezett a körzet önkormányzati képviselőjéhez, hogy a jelenség már-már veszélyessé teszi a kisebb kerekű autókkal való közlekedést az érintett útszakaszon. Szollár Zoltán ezért az E.R.Ö.V. Zrt segítségét kérte.

A vállalat szakemberei tavaly nyár végén mérték fel a problémát, és még akkor nekiálltak a Gördülő Fejlesztési Tervben elérhető keretből a munkának. A munkával végeztek is, mostanra pedig az útburkolatot is sikerült helyreállítani. Az arra közlekedők így megnyugodhattak, a körzet önkormányzati képviselője pedig a lakosság nevében is megköszönte a munka elvégzését a szolgáltató cég munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában