Előadás

2024.02.19. 20:11

A Nemzet Sportolója tartott emlékezetes előadást

A müncheni olimpián csapatával együtt második lett vízilabda sportágban. Négy évvel később, 1976-ban Montreálban viszont – immár egy világbajnoki cím birtokában – már a dobogó legfelső fokára állhatott fel máig legendás társaival együtt Faragó Tamás, aki hétfőn este a Léleképítő vendége volt.

Szeri Árpád

Az egykori vízilabdás arany együttest olyan klasszisok fémjelezték, mint például Csapó Gábor, Gerendás György, Horkai György, Sudár Attila, ifj. Szívós István és nem utolsó sorban Faragó Tamás. Ezen utóbbi kiválóság tartott előadást hétfőn este Szekszárdon, a Garay János Gimnázium dísztermében, a Léleképítő sorozat újabb, díjtalanul látogatható állomásán. 

Fotó: Makovics Kornél

A Prima Primissima díjas olimpiai és világbajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagja dr. Tóth Csaba Attila házigazda köszöntője után életének, sport pályafutásának emlékezetes eseményeit osztotta meg a közönséggel.

A témáról hamarosan bővebben is beszámolunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában