Elismerés

2024.02.29. 19:00

Arany Rozmaring díjra várnak javaslatokat

A Német Nemzetiségi Önkormányzat idén újra dönt a német nemzetiségi kultúra és emberi kapcsolatok ápolása, fejlesztése érdekében végzett közéleti tevékenység elismerésére alapított Arany Rozmaring Díj odaítéléséről, amelyet első ízben 2010-ben adták át.

Gazsó Rita

Az elismerés adományozására javaslatot tehet minden paksi lakos, helyi székhelyű jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. A javaslatnak tartalmaznia kell a jelöltnek azon teljesítményét, mely méltóvá teszi őt a díjazásra – tájékoztatta portálunkat a paksi Német Nemzetiségi Önkormányzat. 

Fotó: TelePaks

A korábban díjazottak: Racskó Steffi, Kovácsné Váraljai Klára, Pintér Anikó, Schämer Imréné, Szabadi Jánosné, Horváthné Miszlai Katalin, Roger Schilling Zenekar, Jillingné Weisz Julianna, Gosztola Erzsébet, Nagyné Gottschall Edit, Forster József, Pápista László. A díjat a német nemzetiségi napon adják át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában