Közmeghallgatás

2024.02.01. 11:05

Idén is színes lesz a Völgység fővárosának programkínálata

Közmeghallgatással kezdődött a január 31-ei képviselő-testületi ülés Bonyhádon, a Városházán.

Vizin Balázs

Minden előterjesztést megszavaztak a bonyhádi városvezetők (A szerző fotója)

Mindössze két helyi lakos tett fel kérdéseket különböző témákban a város vezetőinek. Filóné Ferencz Ibolya polgármester adott ezekre választ szóban, de a kérdezők kérése szerint írásban is megválaszolja őket az önkormányzat.

A közmeghallgatást követően vették sorra a képviselők az ülés napirendi pontjait. Valamennyi előterjesztésnek zöld utat adtak a szavazatukkal. Így többek között elfogadták a Völgységi Önkormányzatok Társulásának 2024. évi költségvetését, valamint a város idei rendezvénytervét is. Utóbbi napirendnél a polgármester úgy fogalmazott: az előterjesztés mellékletét képező (rendezvény)naptárból jól látszik, hogy 2024-ben is változatos, pezsgő kulturális, közösségi és sportprogramok színesítik a mindennapokat Bonyhádon. Örömét fejezte ki, hogy ennek megvalósítása érdekében a helyi sport- és civil szervezetekkel, valamint az intézményekkel működhet együtt az önkormányzat. 

– Idén is igyekszünk minden segítséget megadni az egyesületeknek és az intézményeknek – emelte ki Filóné Ferencz Ibolya. A képviselők döntöttek a Bonyhádi Varázskapu Bölcsőde és Óvoda intézményvezetői pályázatának kiírásáról is. Erről azért volt szükség határozni, mert a jelenlegi vezető, Horváth Klára megbízatása 2024. június 30-ig szól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában