Közgyűlés

2024.02.16. 11:38

Szép évet zárt tavaly a Bodza Lovas Sportegyesület

A Magyar Lovas Szövetség Szabadidős Szakágának közgyűlését február 15-én tartották Budapesten, a Nemzeti Lovardában. Vármegyénkből a pörbölyi Bodza Lovas Sportegyesület vett részt az eseményen, melyet az elnök, Wachtler-Oláh Viktória képviselt.

Mauthner Ilona

Balázs Kitti és Wachtler-Oláh Viktória a Magyar Lovas Szövetség Szabadidős Szakágának közgyűlése után (beküldött fotó)

Csilló Rita, a szakág országos elnöke köszöntötte a résztvevő lovasokat, majd a múlt évi szakmai beszámolójával indította a programot. A közgyűlés napirendi pontjai között szerepelt a tavalyi évi ranglisták helyezettjeinek díjátadása. Balázs Kitti, a Bodza Lovas Sportegyesület versenyzője, fiatal lovas kategóriában 4. helyezett lett. A díjat a Magyar Lovas Szövetség nevében Szotyori Nagy Kristóf és Kempelen Judit adták át neki.

– Sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Hét szabadidős versenyen vettek részt egyesületünk versenyzői a múlt évi szezonban, melyeken rengeteg helyezést, több első helyet értek el. Először sikerült eljutnunk a Szabadidőlovas Országos Döntőre, melyet Budapesten, a Nemzeti Lovardában rendeztek meg, innen négy bajnoki helyezéssel tértünk haza. Külön öröm számunkra, hogy a ranglistán is sikerült előkelő helyet elérni lovasunknak. Az idei évi versenyszezont bizakodva várjuk – nyilatkozta lapunknak Wachtler-Oláh Viktória, a pörbölyi egyesület vezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában