Igyekeznek idén is színes programokat szervezni

2024.02.12. 15:00

Taggyűlés tartottak a bátaszéki nyugdíjasok

A Bátaszéki Nyugdíjas Egyesület megtartotta éves taggyűlését, amelyen a közel 60 fős tagság jelentős része vett részt.

Mauthner Ilona

Forrás: BátaszékMost/Facebook

Dóra Lajos elnök részletes beszámolót tartott a múlt év eseményeiről, kiemelve, hogy szinte minden hónapban részt vettek valamilyen rendezvényen vagy programot szerveztek. A tagok tájékoztatást kaptak az idei évben tervezett programokról is, melyek között szerepel a farsangi bál, nőnapi ünnepség, disznótoros és számos más színes rendezvény – számolt be az eseményről a Bátaszék Most hírportál. 

A taggyűlésen jelen volt a város polgármestere, dr. Bozsolik Róbert is, aki beszélt a város terveiről és elképzeléseiről, valamint tájékoztatást adott a támogatási lehetőségekről. Megköszönte a tagságnak a segítséget, hogy örökbe fogadták a Garay utcai kerekeskutat, és hogy azt szépen rendbe tették. 

Az anyagiakról is szó esett, az elnök hangsúlyozta, hogy az egyesület elsősorban az önkormányzati és a TETT-től kapott támogatásokból, valamint a tagdíjakból tudja fenntartani magát. A sikeres és aktív közösségépítés érdekében további támogatásokra és együttműködésekre számítanak a következő időszakban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában