TV-ajánló

2024.02.05. 11:57

Till Attila vezeti a Kincsvadászok műsorát

Teol.hu

A kép illusztráció.

A TV2 műtárgy­kereskedő showjában régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat Till Attila műsorvezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival. 
Vadonatúj műsorral, az Európa-szerte már sikert aratott formátummal, a Kincsvadászokkal jelentkezett a TV2. A műtárgykereskedő showban műtárgyakkal, régiségekkel, olykor igen különös tárgyakkal érkeznek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok szakértőihez. Egy rövid elemzés után kiderül, mennyit is ér az eddig féltve őrzött családi ereklye, majd a felbecsülés után kerül a műsor öt kereskedője elé. Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább annak tudatában, mennyit is ér, hazaviszi. 

Meglepő fordulatok, vicces helyzetek, vérre menő licitek és megható pillanatok is várnak ezután is a nézőkre a Kincsvadászok első évadában. 

A Kincsvadászok két szakértője: Kelen Anna művészettörténész és Megyesi Balázs műtárgyszakértő. 

A Kincsvadászok kereskedői: Dr. Katona Szandra, Fertőszögi Péter, Fejes Tamás, Nagyházi Lőrinc és Molnár Viktor. 

Kincsvadászok, TV2, 21.45 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában