Álláslehetőség

2024.02.08. 11:00

Új munkatársak felvételét tervezik a szekszárdi városházán

Anyakönyvvezetőt és két ügyintézőt vennének fel a szekszárdi polgármesteri hivatalba, valamint egy kisgyermeknevelőre is szükség lenne a Szőlőhegyi Óvoda bölcsődei csoportjába. Az ezekkel kapcsolatos előkészítő döntéseket szerdán szavazták meg a helyi közgyűlés – Máté Péter által vezetett – Pénzügyi Bizottságának tagjai.

Bencze Péter

Új szakembereket vennének fel a szekszárdi városházára

Fotó: Mártonfai Dénes

A polgármesteri hivatal engedélyezett álláshelyeinek száma 179 fő, 23 pozíció viszont betöltetlen. Így bőven van hely új munkatársaknak a városházán. A pénzügyi bizottság tagjai most arról döntöttek, támogatják hogy új anyakönyvvezetővel bővüljön a szakmai stáb. A leendő szakember megbízása egyelőre határozatlan időre szólna. 

Szintén döntés született arról, hogy a hat főből álló Igazgatási Osztály birtokvédelmi ügyintéző álláshelyére is pályázatot írnak ki, valamint ugyanígy tesznek Beszerzési és Jogi Osztály esetében. Mindkét megbízás határozatlan időre szólna. A bizottság tagjai ezek mellett arról is döntöttek, támogatják a Szőlőhegyi Óvoda vezetőjének arra irányuló kérését, hogy az ottani bölcsődei csoportba egy kisgyermeknevelőt is felvegyenek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában