Teol.hu videó

2024.03.05. 07:30

Fantasztikus sikert aratott a kulturális műsor Majoson (videó)

Fantasztikus sikert aratott az Erdélyből, illetve Hőgyészről érkezett vendégek által adott kulturális műsor a szombaton megtartott Majosi Kolbásztöltő Fesztiválon.

Farkas Eszter

Mint azt megírtuk, a kolbásztöltő fesztiválon kulturális műsorral örvendeztette meg a jelenlévőket az Erdélyből érkezett Csíkszentkirályi Házasember Néptánccsoport, vezetőjük: Gábor Dénes. Fellépett a Herczeg Gábor által felkészített Hőgyészi Bokréta néptánccsoport, a talapalávalót a Kedves zenekar adta, akik szintén Erdélyből jöttek. 

Fotó: Makovics Kornél

– A fellépők egy speciálisan erre a rendezvényre összeállított lenyűgöző egyveleggel készültek. Fantasztikus sikert arattak. Óriási megtiszteltetés, hogy eljöttek Majosra, és ilyen magas színvonalat képviseltek, igazán méltó fénypontja volt a napnak - mondták a szervezők.

Az immár negyedik alkalommal megszervezett Majosi Kolbásztöltő Fesztivál – melyre ezúttal már több mint ötven csapat jelentkezett – kiváló hangulatban telt. A fesztiválról készült korábbi videónkat ide kattintva találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában