Önkormányzati választás 2024

2024.03.01. 17:56

Filóné Ferencz Ibolyát javasolja polgármesternek a Fidesz bonyhádi csoportja

„A Fidesz bonyhádi csoportja a következő önkormányzati ciklusra is Filóné Ferencz Ibolyát javasolta Bonyhád polgármesterének. Az eddig elért eredmények is polgármester asszonyt és a jelenlegi városvezetést igazolják. Folytassuk közösen! Hajrá, Bonyhád!” – tette közzé közösségi oldalán Potápi Árpád János, a térség országgyűlési képviselője.

Vizin Balázs

Filóné Ferencz Ibolya politikai pályafutása 1998-ban kezdődött, amikor Bonyhád Város Képviselő-testületének tagjává választották. Képviselőként 16 éven át szolgálta a választókörzetében élőket, ez idő alatt látta el a város Egészségügyi Bizottságának elnöki feladatait is. 2006-tól egy cikluson át a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének tagja volt.

Filóné Ferencz Ibolya és Potápi Árpád János
Fotó: Makovics Kornél

A 2010-es év fordulópont volt számára, amikor új feladatokat vállalt, mint főállású alpolgármester. 2014 júliusától polgármesteri jogkörrel felruházott ügyvivő alpolgármesterként folytatta munkáját, amiért elődje, Potápi Árpád János államtitkári kinevezése miatt lemondott. A 2014-es és a 2019-es önkormányzati választásokon határozott többséggel választották Bonyhád polgármesterévé. Jelenleg is tagja a Tolna Vármegyei Közgyűlésnek, továbbá ellátja a Völgységi Önkormányzatok Társulásának elnöki feladatait is. 2018-ban a felvidéki Tardoskedd község díszpolgárává választották. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában