Jótékonyság

2024.03.01. 10:52

Összefogással lett lélekharangja Dunaszentgyörgynek

Kovács Aliz és a Walking Mama zenekar adott nemrégiben Dunaszentgyörgyön koncertet, amelynek bevétele a helyi temetőben emelt lélekharang költségeihez járult hozzá. Az előadásra nagyon sokan voltak kíváncsiak, a megjelentek egy hangulatos, meghitt délutánt tölthettek el együtt.

Gazsó Rita

Kirnyákné Balogh Mária polgármester örömmel tájékoztatott arról, hogy a február 10-én megrendezett jótékonysági koncert sikeresnek bizonyult. A támogatói jegyekből, illetve a koncertet megelőző és azt követő napokban beérkezett adományokból ugyanis jelentős összeg: 660 000 forint gyűlt össze.

Jelentős összeg gyűlt össze a jótékonysági koncerttel. Fotó: Dunaszentgyörgy önkormányzatának Facebook oldala

– Ez az összefogás – és maga a lélekharang – hűen tükrözi a tiszteletünket az elvesztett szeretteink iránt, és azt a közös meggyőződésünket, hogy minden ember méltósága ugyanolyan fontos. Dunaszentgyörgy önkormányzata nevében ezért szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak az összeghez– fogalmazott a közösségi ügyről a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában