Verseny

2024.03.06. 16:00

Sikeresen szerepeltek az ápolók

Hétköznapi képességeik lassan már nem lesznek elegendőek, varázslatra van szükségük a szakápolóknak ahhoz, hogy munkájuk során helytálljanak – fogalmazott bemutatkozásában a Paksi Életfa Idősek Otthonának versenycsapata a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Tolna vármegyei szervezetének szakápolók számára hirdetett szakmai megmérettetésén, amelyen második alkalommal vett részt a paksi intézmény csapata.

Gazsó Rita

Beküldött fotó

Ferenczi Ildikó intézményvezető mellett idén is Magyar Mária intézményvezető, ápoló, Hanuszka Judit osztályvezető, ápoló és Zakál-Jávor Tímea minőségügyi felelős vettek részt az elméleti és gyakorlati tudást is próbára tevő versenyen. A célt, miszerint „hozzák a tavalyi eredményt”, sikerült teljesíteni: tizenhat csapat között a harmadik helyen végeztek. Még egy különdíjat is bezsebeltek ötletes, színes bemutatkozásukért. Azt, hogy boszorkányos ügyesség kell az idősek ellátásához és a megfelelő körülmények megteremtéséhez, kiderült az ötletes versikéjükből, amellyel bepillantást engedtek hétköznapjaikba, feladataikba. Mindezt természetesen a témához illő jelmezben, azaz boszorkánynak öltözve – számolt be a TelePaks

A Szoci boszik azonban nemcsak a varázsigék terén álltak helyt, hanem a tesztkérdések megválaszolásában és a gyakorlati feladatok megoldásában is. Utóbbiban már visszatérő elem az újraélesztés, de egyéb szituációkban is bizonyítaniuk kellett rátermettségüket. Csupán négy ponttal maradtak le a dobogó legfelső fokáról és kettővel a második helyezésről, amellyel joggal elégedett a csapat. A verseny további részleteiről itt olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában