Teol.hu podcast

2024.04.10. 16:00

Forgass a Földért, forgass az életért!

Húszéves jubileumát ünnepli hamarosan a Forgass a Földért, majd Shoot4Life, Forgass az életért, világszerte sikeressé vált szekszárdi kezdeményezés. 2004. május elsején rendeztek először a városban villámfilm készítő versenyt, amikor 24 óra alatt kellett elkészíteni egy, mindössze 2-3 perces filmet Szekszárdról.

Szepesi László

Húszéves jubileumát ünnepli hamarosan a Forgass a Földért

Fotó: Mártonfai Dénes

A jubileumra készülődve sajtótájékoztatót tartott a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán Kindl Gábor, a program versenyigazgatója, és a filmkészítő fesztivál védnöke, dr. Szécsi Gábor professzor, az egyetemi kar dékánja. Ezen részt vett Bíró Éva, a Szlovákiai Magyar Televíziósok Szövetségének elnöke és Bertók Mátyás, a dunaszerdahelyi Bertók Videó producere is.

A sajtótájékoztatón, amelyen új versenyek indításáról, egy új díjról, és arról is beszéltek, hogy a Forgass a Földért program a Pécsi Tudományegyetem az egyetem stratégiájának elemévé vált, mikrofon elé kérte a résztvevőket Szepesi László.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában