Teol.hu podcast

2024.05.12. 19:00

A Hangszerelem Zenestúdió szülinapi koncertet adott

Vidáman, örömmel, felszabadultan tanulhat bárki Häuszer Bea és Schmidt Péter stúdiójában. Segítik a már előképzettséggel érkező tanulók megfelelő tudásszintről való továbbképzését és tanulhatnak náluk már teljesen az alapoktól kezdve akár gyerekek, akár felnőttek is.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Häuszer Bea és Schmidt Péter a Teol podcast stúdiójában

Bea és Péter egy olyan zenestúdiót álmodott meg, mely kortól független zenét, zenélni szerető emberek képzését tűzte ki célul. Megtalálták hozzá a legjobb oktató társakat is. Segítségükkel megtanulhatsz hangszeren játszani, énekelni, majd zenekarral fellépéseken, koncerteken boldog pillanatokat szerezni a közönség számára.

A Zenestudióban korszerű feltételekkel, otthonos, barátságos, modern környezetben tanulhatnak a nebulók, ami feledteti velük az iskolai légkört. 

Bea és Peti álma az örömzene oktatásának elkezdése volt három éve, ennek eredményessége pedig a stúdió fennállásának három éves szülinapi koncertjének sikere is tükrözi. A HírFm Magazinműsorában a koncertről és saját magukról is mesélnek.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában