Nyelvtudás

2024.05.20. 12:16

Funnymals várta a vetélkedőn a kis angolosokat

Játékos angol nyelvű vetélkedőt hirdetett a Szekszárdi Garay János Általános Iskola nyelvi munkaközössége a vármegye székhely és környéke általános iskolái alsós kisdiákjainak.

Szeri Árpád

A hiánypótló szándékkal tartott rendezvényre négy iskola – a Baka István, a Babits Mihály, a Gyakorló és a Várdombi Általános Iskola – küldte el tizenhat tanulóját. Így a vendéglátókkal együtt húsz gyermek vágott neki a Funnymals fantázianevet viselő, vidám délutánnak. A csapatok bemutatkozása és az előre elkészített projektmunkák megtekintése után a kisdiákok öt fordulóban adhattak számot az állatok témakörben eddig szerzett tudásukról. 

Erdő-mező állatai tárultak a kivetítőn az alsós tanulók alkotta csapatok elé. Fotó: Beküldött fotó

Szabadulószoba, állathang felismerés, vízi állatokkal kapcsolatos feladatok, akadálypálya furfangos kirakókkal nehezítve, végül pedig egy közös Activity – ezek voltak az állomások. 

A tartalmas, tudás gyarapító esemény után a csapatok és felkészítő pedagógusaik oklevéllel, angol mesekönyvekkel, apró ajándékokkal és sok élménnyel tértek haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában