TV-ajánló

2024.05.21. 13:33

Holtan találták a barátnőjét

A Döglött akták krimisorozat Féltékenység című epizódjában egy 1969-es különös gyilkossági ügyet vizsgálnak a nyomozók: a tizenkilenc éves Eleanor „Ellie” McCormick holttestét a barátja, Warren Cousins lakásában találják meg. 

Warren akkoriban éppen Kanadába szökött, hogy elkerülje a katonai besorozást, ugyanis nem akart Vietnamban harcolni. Tagadja, hogy köze lett volna a gyilkossághoz, mégis megvádolják, hogy ő ölte meg a fiatal nőt. 

A krimisorozat az amerikai philadelphiai gyilkossági csoport Döglött akták osztályáról szól. Ebben a sorozatban rendőrök olyan régi gyilkossági ügyekkel foglalkoznak, amelyeket a nyomozás idején nem tudtak megoldani. Akár több évtizeddel korábbi eseteket is elővesznek. A csapat vezetője Lilly Rush (Kathryn Morris), aki minden ügynél jelen van, és segíti kollégáit a szörnyűbbnél szörnyűbb elkövetett gyilkosságok megoldásában. 

A Féltékenység című epizód után Az utolsó kívánság című rész következik a Sorozat+ csatornán: a vasúti sínek mellett holtan találják az értelmi fogyatékos Colint.

Döglött akták/Féltékenység, amerikai krimisorozat, II/14. rész, Sorozat+, kedd, 23 óra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában