Teol.hu podcast

2024.05.23. 18:35

Szombaton rendezik meg a negyedik LapáTolna napot a tolnai Duna-parton

Finkné Szabó Ildikóval, a LapáTolna Sárkányhajó Klub elnökével beszélgettünk.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Finkné Szabó Ildikó, a LapáTolna Sárkányhajó Klub elnöke a Teol stúdiójában

Finkné Szabó Ildikó, a rendezvényt szervező LapáTolna Sárkányhajó Klub elnöke elmondta, versenyükre minden évben egyre nagyobb az érdeklődés. A víz szeretete, a másokkal való evezés, az összjáték nagyon jó csapatépítő program, amit sok iskola, intézmény és cég ki is használ és minden évben jelentkeznek erre az élménydús, kikapcsolást és jókedvet ígérő programra.

Nem titkolt szándékuk, hogy népszerűsítsék a sárkányhajózás élményét, valamint hogy a klub olyan tagokkal bővülhessen, akiknek megtetszik ez a sport. A klub örömhajózást hirdet, de lehetőség van náluk a komolyabb megmérettetésre is. Ildikó már több nehéz versenyen is részt vett, az olaszországi Ravennában lebonyolított sárkányhajósok 19. Klub Legénység Európa-bajnokságáról összesen két arany, öt ezüst és két bronzéremmel gazdagodva térhetett haza.

A sárkányhajózás tehát egyre népszerűbb, lehet kikapcsolódásként és komoly szándékkal is végezni. A Klub a LapáTolna napon kívül a tavalyi két új rendezvényét, a jótékonysági napot és a fröccstúrát is újra megrendezi idén a hatalmas sikerre való tekintettel.

Szombaton tehát LapáTolna nap lesz a LapáTolna Sárkányhajó Klubbal, amelyről Finkné Szabó Ildikó, a Klub elnöke beszélt a HírFm Magazinműsorában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában