Szükség van új munkahelyek megteremtésére

Az elmúlt hetekben többször is volt szerencsém találkozni és egyeztetni Móring József Attilával, a dél-dunántúli komplex fejlesztési régió kormánybiztosával – írta közösségi oldalára Molnár Péter, a Fidesz-KDNP bátaszéki közös polgármester jelöltje.

Teol.hu

„Először Kaposváron a Somogy-vármegyei közgyűlés épületében tartott kerekasztal megbeszélésen vettünk részt Zsikó Zoltánnal, a Tolna Vármegyei Közgyűlés alelnökével. Hét elején pedig az országházban folytatott megbeszélésen erősítettünk rá a korábban elhangzottakra.

Fotó: Facebook/Molnár Péter.

Bátaszéknek szüksége van egy pezsgő, erősödő ipari parkra, mely új munkahelyek megteremtésére ad lehetőséget, iparűzési adóbevétele pedig elindíthatja a leamortizálódott út, járda és csapadékvízelvezető rendszerünk korszerűsítését. Ezek, a kapcsolatokba ágyazott lehetőségek nem fognak hozzánk bekopogtatni, ezekért el kell menni, életben kell tartani. Képviselőjelölt társaim és én eddig is megtettük, amit megkövetelt a tisztség, ezután is megtesszük. Hittel, szívvel, fáradhatatlanul Bátaszékért – írta közösségi oldalára Molnár Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában