Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál

2024.05.18. 18:43

Vár mindenkit a Vidámpark

A Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál ideje alatt mindenkit vár a Vidámpark. A gyerekek például hatalmas ugrálóvárakban csúszdázhatnak, ugrálhatnak, valamint közelről is megismerkedhetnek a Madagaszkár, a Minyonok és A Mancs őrjárat mesék hőseivel.

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes

A Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 programsorozat szombati napján, ebéd előtt is sokan kilátogattak a fesztivál belvárosi helyszíneire. A Vidámpark a Garay János Gimnáziumtól egészen a Wosinsky Mór Múzeumig várja a gyerekeket, felnőtteket. 

Szekszárdi vidámpark 

A háromtól tizenkét éves korú gyerekeknek kitűnő szórakozási lehetőséget nyújt az ugrálóvár park, ahol találkozhatnak a Madagaszkár, a Minyonok és A Mancs őrjárat óriási és kisebb gumihőseivel. Ölelgethetik őket, együtt ugrálhatnak velük, felmászhatnak és lecsúszhatnak a csúszdán, átbújhatnak az óriási kedvencek hatalmas szájain is. 

Öt perc ugrálás ezerötszáz forintba kerül egy-egy gyereknek. A gumivárak reggel kilenc órától késő estig várják a családok legkisebbjeit. Van céllövölde, dodzsem, körhinta, valamint  sokféle egyéb vidámparki elem. 

Ma Király Viktor lép fel 

A Béla király téren szombat délutántól helyi csoportok mutatkoznak be, majd fellép az Ifjúsági Fúvószenekar Szekszárd, a Blues Travel Band. Az est sztárvendége Király Viktor este nyolctól lép színpadra. A Humen Brass Band este fél tizenegytől szórakoztatja a közönséget. A Piac téren pedig késő este tizenegy órától a The Placc Outdoor - Special Edition veszi kezdetét, a sztárvendégek: Cooky, StadiumX, Táborfy. 

Rutkai Bori Banda várta a gyerekeket

A Rutkai Bori Banda: Palacsinta pályaudvar című műsorával szombat délelőtt lépett fel a Béla király téri szabadtéri színpadon a gyerekek, a szülők, és a nagyszülők nagy örömére. Pörgős körtáncokkal, diszkóval, dzsesszel, vidám zenékkel fogadták őket. A zenekar tagjai: Bujdosó János (gitár), Darvas Kristóf (billentyű), Dudás Zsombor (dobok), Rutkai Bori (ének), Szerető Dániel (basszusgitár).

Pünkösdi ebédajánlatok

A Szász étterem szombati pünkösdi ebédajánlata birkapörkölt galuskával négyezerhétszázkilencven forintért. A Garay söröző szombati pünkösdi ajánlata májgombócleves rántott pulykamellel, vegyes körettel, savanyúsággal kétezernyolcszázötven forintért. Az utcai árusoknál a főtt kukorica hétszáz forintba, a vattacukor kilencszázba kerül. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában