Két keréken

2024.05.13. 09:00

Vezetésben képezték magukat (galéria)

Két keréken biztonságosan. Ezzel a címmel tartott vezetéstechnikai képzést a Völgységi Motoros Egyesület.

Szeri Árpád

A Közlekedési Kultúra Napján várták a közönséget a helyszínre

Fotó: Kiss Albert

A szervezők szombaton, a Közlekedési Kultúra Napján várták a közönséget a helyszínre, azaz a bonyhádi strand parkolójába. A rendezvény a bonyhádi önkormányzat, a Városi Balesetmegelőzési Bizottság és a Tolna vármegyei rendőrség segítségével valósult meg. A kismotorral, túramotorral, robogóval érkező jelentkezők egy előre elkészített pályán próbálták ki magukat, szakértő személyek, azaz motoros rendőrök irányítása mellett.

– Örömmel vettük, hogy sokan látogattak el hozzánk gyakorlás, tanulás céljából – mondta el lapunknak Weisz Roland, a szervező egyesület képviseletében.

– Többen is voltak közöttük olyan fiatalok, akik tavaly is részesei voltak kezdeményezésünknek. Nyugtázhattuk, hogy tovább erősödött közlekedésbiztonsági tudásuk. Ennek a fejlődésnek a megvalósítása a célunk, hiszen az országúti közlekedés köztudottan nem veszélytelen. S a veszélyt csak úgy kerülhetjük el, ha betartjuk a szabályokat és kölcsönösen figyelünk egymásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában