Gyulafehérváron adtak koncertet

2018.10.21. 14:33

Málinger Anita és Kovács Gergő sikert aratott Erdélyben

Hanol Erzsébet

Az „Ősszel érik babám, a fekete szőlő” című gyermeknéptánc-találkozó záró bálján léphetett fel Málinger Anita és Kovács Gergő Gyulafehérváron. Dr. Ladányi Árpád, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke kérte fel a két szekszárdi énekest, akik több mint százötven határon túli magyarnak adtak csaknem kétórás koncertet a négycsillagos gyulafehérvári Parc Hotelben. Műsorukban felcsendültek ismert magyar operettrészletek, filmzenék, retro- és nosztalgiaslágerek, megtáncoltatva, és közös éneklésre késztetve a bál résztvevőit.

A koncert sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az énekesek újabb felkéréseket kaptak Erdély más településeire. A fellépéseket a két szervező, Tajti Zoltán és Janicska Zsuzsa már elkezdték lefoglalni.

Málinger Anita és Kovács Gergő neve és hangja egyébként jól ismert már a hazai közönség előtt. Mindketten Szekszárdon, a Tücsök Zenés Színpad énekeseként kezdték a színpadi szereplésüket, és azóta szólóban és duettben is számos helyen a közönség elé álltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában