Bemutatták a válogatásanyagot

2018.12.03. 09:30

A fesztivál-DVD és a kiadványsorozat első lemeze debütált

Balázs László

Fotó: Molnár Gyula

Az idei, huszonhatodik nemzetközi Gastroblues Fesztivál zenei anyagát tartalmazó dupla lemezbemutatót tartották szombaton a Duna-parti városban. 2018-ban négy helyszínen negyven koncertet tartottak, ezeket hangban és képben is rögzítették a szervezők. A Gasztroblues Klubban tartott sajtótájékoztatón köszöntőt mondott Süli János, a paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter, Barnabás István alpolgármester és dr. Kovács Antal, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója – mondta Gárdai Ádám szervező. Az eseményen megjelentek a testvérvárosok – Galánta, Kézdivásárhely, Visk – képviselői is.

A Csengey kulturális központban lebonyolított koncerten többek között fellépett a 2018-ban alakított új formáció, a 70 esztendős blues- és rockikon, Török Ádám és Fehér Ádám duója, Pál Balázs Jenő & Pál Balázs Amádé (gitár), Fekete Tamás (zongora) és a Jazzsons Trió. A jó hangulatú rendezvény telt ház előtt zajlott, a jótékonysági tombolából befolyó összeget a viski református templom orgonájának felújítására ajánlották fel a szervezők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában