felajánlás

2019.01.25. 10:30

Ajándékot kap a könyvszobrász

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes

Olvasói felajánlás érkezett Bonyhádról Farkas Péter könyvszobrász részére; a 70-es évekbeli Világirodalom Remekei című könyvsorozat, körülbelül 40–50 kötet. Farkas Péter az alkotásaihoz használt könyveket főként antikváriumból, hagyatékokból szerzi be, a felajánlott sorozatot pedig különösen előnyben részesíti, így nagy öröm volt a számára, amikor lapunktól megtudta a hírt.

– Az elfoglaltságaim miatt még nem sikerült egyeztetnem a felajánlóval, de törekszem rá, hogy minél előbb felvegyem vele a kapcsolatot. Körülbelül két héttel ezelőtt kaptam három nagy szatyornyi könyvet, úgyhogy egyelőre még tele vannak a polcaim. Helyet kell találnom a köteteknek, de sajnos időhiánnyal küszködök – mondta lapunknak Farkas Péter, aki egyébként évente három-négy alkalommal szokott ajándékkönyveket kapni. Minden esetben használható kiadványokról van szó, amelyek megfelelőek a munkájához.

Mint arról korábban beszámoltunk, Farkas Péter 864. könyve készült el nemrég, az idei évben pedig még számos alkotás várható tőle a legkülönfélébb témákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában