pályázat

2020.09.17. 13:00

Készültek fotók a szép és az elcsúfított természetről is

Wessely Gábor

Fotó: Wessely Gábor

Az ember és a természet. Ezzel a címmel hirdetett az év elején fotó- és videópályázatot a kulturális központ Tolnán, amatőr kép- és mozgóképalkotók számára. A zsűrizést Czakó Balázs és Nádasi Martin végezte, a díjkiosztót áprilisban, a Föld napján tartották volna, de a járvány miatt csak most, szeptember 11-én került sor rá, a Mag-házban.

A szervező, Józsa Jácint köszöntötte a megjelenteket, s átadta a díjakat. Gratulált mindazoknak, akiknek sikerült megörökíteni a pillanat vará­zsát és a természet szépségét. Néhányan az elcsúfított természetről, a környezetszennyezésről készített felvételekkel pályáztak.

Körülbelül tízen részesültek oklevélben és vásárlási utalványban. A több mint száz beküldött fotó javát, harminc képet állítottak ki, s egy kisfilmet vetítettek le, Mészáros Zoltán munkáját, mely különdíjat kapott. Filmeseknél más elismerés nem volt. Fotósok közül, felnőtt kategóriában Bathóné Princz Katalin, míg ifjúsági kategóriában Molnár Rebeka nyert. Különdíjat Letenyei Eszter és Makó Zoltán vehetett át.

Borítóképünkön: Molnár Rebeka díjazott és Józsa Jácint

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában