Bonyhád

2021.01.26. 18:10

Új logót szeretne a városi könyvtár

Tolnai Népújság

Forrás: Solymár Imre Városi Könyvtár

A Solymár Imre Városi Könyvtár új logóterv elkészítésére biztatja a lakosságot.

A cél az, hogy a jelenlegi, nehezen felismerhető grafika helyett, egy szerethető, pozitív érzelemvilágot kifejező logó készüljön, amely segít abban, hogy a könyvtár azonosíthatóvá, megkülönböztethetővé váljon, illetve kötődés alakuljon ki az intézmény iránt. Weboldaluk logójaként és más megjelenésben is szeretnék felhasználni a győztes munkát.

További részletek a könyvtár Facebook-oldalán megtalálhatóak, illetve lehetőséget biztosít az intézmény a pályázók részére, hogy kérdéseket tegyenek fel ezzel kapcsolatban a [email protected] elektronikus levelezési címen keresztül. A válaszok és a zsűri döntése a www.bokonyvt.hu honlapon olvasható lesz.

A pályaműveket január 31-ig digitális, legalább 2000x2000 képpontos és 300 dpi felbontású vagy rajzolt, azaz papír alapú formában lehet beadni. Bárki nevezhet, akár több pályaművel is. A legjobb pályaműveket ajándékcsomaggal djazzák.

Borítóképünk: a Solymár Imre Könyvtár egy szerethető logóra cserélné a mostanit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában