Színházi ajánló

2023.01.11. 13:59

Eszter szembenéz titkolt érzelmeivel

TEOL

Márai Sándor: Eszter hagyatéka című regénye alapján készült színművet a Spirit Színház társulata állítja színpadra január 12-én (csütörtökön) 19 órától Pakson, a Csengey Dénes Kulturális Központban. A Latinovits bérlet második előadásában Gubík Ági, Kovács Zsuzsa, Mészáros Tamás, Szíjártó Aurélia, Kókai János, Zsiga László és Gyebnár Csekka szerepel, a darabot Czeizel Gábor rendezte.

Márai Sándor egyik legnépszerűbb regénye a II. világháború előtti pillanatokba repít vissza. A festői Badacsonyban játszódó történet címszereplője a korosodó Eszter, aki húsz éve várja régi szerelmét, hogy tisztázzák lezáratlan kapcsolatukat. Eszter a hosszú évtizedek alatt belesavanyodott a bánatba és a várakozásba, egyetlen társa a család idős házvezetőnője. Lajos, a régóta várt férfi, egyszer csak táviratot küld, hogy másnap érkezik, így a nőnek újra szembe kell néznie önmaga előtt is titkolt érzelmeivel, és máig eleven fájdalmával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában