Tv-ajánló

2023.04.27. 11:49

Minden anya rémálma

A Gyerekrablók című amerikai filmet évekkel ezelőtt láttam először, nagyon egyszerű történet, de ez minden szülő legrosszabb rémálma.

M. I.

Halle Berry, a film főszereplője

Forrás: Shutterstock

A főszerepet Halle Berry játssza, aki szerepe szerint mindent megtenne azért, hogy kisfiát visszaszerezze. Bátor módon a gyermekrablók nyomába ered, és az életét is kockára teszi, csakhogy a fiát biztonságban tudja. A film számtalan izgalmas percet okoz, műfaja szerint thriller, akciófilm, krimi, dráma. Általánosságban vegyes kritikákat kapott az értékelőktől a film, viszont Berry teljesítményét dicsérték, mások kritizálták a rendetlen cselekményt. Világszerte több mint 34,5 millió dolláros bevételt gyűjtött. 

Sokak kedvence Halle Berry Oscar-díjas színésznő, aki a kétezres években a legjobban fizetett hollywoodi sztárok közé tartozott és producerként is kivette részét több filmjének elkészítésében. A színészet előtt modellként dolgozott, számos szépségversenyen kiemelkedő helyezéseket elérve. Első jelentősebb filmje a Bumeráng (1992) című romantikus vígjáték volt Eddie Murphy oldalán. Később olyan, nagy költségvetésű produkciókban szerepelt, mint az X-Men – A kívülállók, vagy a Kardhal című bűnügyi thriller és a Halj meg máskor című James Bond-mozi. Említést érdemel még Az eljövendő múlt napjai is. 

Gyermekrablók, Super TV2, 22.15 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában