TV-ajánló

2023.05.22. 11:11

A szerencse és a bűn városa

Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát.

TEOL

Mary Margaret Helgenberger A CSI: A helyszínelők főszereplőnője.

Forrás: Shutterstock

A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek. 
A CSI – A helyszínelők az összes Helyszínelő-sorozat között a legnépszerűbb, a Las Vegas-i iroda vezetője, a hallássérült dr. Gil Grissom szerepe pedig a legmarkánsabb karakter, melynek sikere William Petersennek köszönhető.

Mary Margaret Helgenberger A CSI: A helyszínelők főszereplőnője kezdetben Nebraskában, a helyi tévénél éjjeli időjárás-jelentő volt. Miután eljátszotta Kate szerepét Shakespeare: A makrancos hölgy című színdarabjában, új fordulatot vett az élete. 2000-től Catherine Willows megformálója CSI: A helyszínelők című sikersorozatban. A szerep kedvéért ellátogatott a Clark megyei halottkémi irodába. Olyan boncolásokat nézett meg, amilyeneket a sorozatban meg is valósítottak. 

A hétfőn este kilenc órakor kezdődő részben emberi maradványokat találnak az egyetem környékén. Az áldozat egy fiatal lány. Grissom érzi, hogy az eset több, mint aminek látszik, és a gyanúja beigazolódik. A kék festékes sorozatgyilkos szedi újra áldozatait, ami azt jelenti, hogy korábban nem a valódi tettest ítélték el.

CSI: A helyszínelők, Sorozat+, 21 óra 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában