Reklámblokk

2023.05.25. 16:21

Az olvasók reklám helyett tartalmas műsort néznének

TEOL

Forrás: Shutterstock

- Tisztelettel szeretném megkérdezni az illetékesektől, hogy meddig fogják még az emberek idegeit borzolni, az amúgy is magas vérnyomásukat az egekbe emelni azzal a reklámok előtti bejátszással, hogy „12 éven aluliaknak nem ajánlott!” Idegesítő, és nagyon fárasztó! - tette szóvá a BAMA.hu egyik olvasója.

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: - Egy filmet szerettünk volna megnézni a televízióban a közelmúltban. Egy óra alatt háromszor tíz perc reklámot kellett végignéznünk – direkt lemértük az időt. Aztán amikor elkezdődött a negyedik reklámblokk, kikapcsoltuk a tévét. Mert annyira idegesítő volt, hogy a legizgalmasabb, legérdekesebb részeknél egyszer csak megszakad a cselekmény. És ami még szemet szúrt, hogy a reklámok közt rengeteg volt, ami gyógyszerekről, gyógyhatású készítményekről szólt. Gondolom, ezeknek a hirdetéseknek az árát aztán mi fizetjük meg a patikában - írta olvasó. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában