TV-ajánló

2023.06.28. 17:00

Az Üvegtigrisen túl van-e élet?

Ismét találkozhatunk Lalival és őrültségeivel az Üvegtigris harmadik részében.

T. T.

Reviczky Gábor színművész

Forrás: MW

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi elég ahhoz, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. A luxusautó révén kiadhatja magát egy gazdag, „mindenem megvan” embernek, de vajon mennyire jön majd be neki az érzés? Hiányzik-e neki az ő Üvegtigrise, a saját kis palotája? 

A nagy sikerű film harmadik részében igazi erkölcsi dilemma bontakozik ki a főszereplő számára. Jobb lenne vajon gazdagnak lenni és mindent megkapni, luxuskocsival szebbnél szebb nőket csábítani, vagy elég-e neki a szerény, de annál érzelemgazdagabb vállalkozás, a lakókocsi… 

Lali egy időre helyet cserél Ferivel, a budapesti sztárügyvéddel. Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali természetesen játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével. De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő? Mi történik, ha a barátai utánamennek, mert meg akarják menteni önmagától és Feri életétől? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali – tudtán kívül – magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija?

Üvegtigris 3., SuperTv2, 22.55 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában