TV-ajánló

2023.07.22. 09:55

A világ nem elég a 007-esnek

A brit titkos­szolgálat ügynöke, a 007-es James Bond (Pierce Brosnan) feladata, hogy kiderítse, ki a felelős azokért a merényletekért, amit Mr. King és a vállalata ellen követnek el.

Teol.hu

A charme-os Brosnan a 007-es ügynök.

Forrás: Shutterstock

Mr. Bond nyomozása során a szálak Renard-hoz (Robert Carlyle) vezetnek. A terroristához, akinek már rég közös a múltja a King családdal. Ő volt az, aki korábban váltságdíjért elrabolta Mr. King lányát, Elektrát (Sophie Marceau). Ám a terve kudarccal végződött, köszönhetően főként M. (Judi Dench) közbenjárásáért. Aki megkérte régi barátját, Mr. King-et, hogy ne tárgyaljon a terroristákkal. Renard-t valószínűleg azóta is a bosszú hajtja, és az ideje fogytán van…

Hetven éve született az írországi Droghedában a férfi, aki a legelegánsabb James Bond lett, és aki szörnyen énekel, ahogy arról a Mamma Mia!-ban is tanúságot tett, de nem ezért szeretjük. 1995-ben Timothy Daltontól vette át James Bond ikonikus szerepét, és az Aranyszem után A holnap markában (1997), A világ nem elég (1999) és a Halj meg máskor (2002) című filmekben is eljátszotta a legendás szuperkémet.

Amikor pedig át kellett adni a stafétát, még magával szemben önkritikusan fogalmazva kifejezetten dicsérte Daniel Craiget a szerepben – magukat az új 007-es filmeket már nem. James Bond: A világ nem elég, TV2, 20.00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában