TV-ajánló

2023.09.01. 10:36

Elrabolt lányok a konténerben

A Döglött akták krimisorozat Embercsempészek című epizódjában az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) arra kéri a philadelphiai gyilkossági csoport megoldatlan ügyekkel foglalkozó osztályát, hogy nyissák meg Mike Chulaski kikötői munkás ügyét, akit 2005-ben gyilkoltak meg.

Brunner Mónika

A sorozat nyomozónője, Kathryn Morris.

Forrás: Shutterstock

A gyilkosság évének tavaszán több dokkmunkás végzett a műszakjával, köztük Mike Chulaski, aki a többieknek elmondja, hogy megy haza, dolgozni akar a hajóján, amivel a nyáron majd Floridába megy. Hazafelé tartva egy konténer mellett elhaladva zajokat hall. Amikor kinyitja a konténert, több fiatal nőt talál bent, Kelet-Európából becsempészett lányokat, akik nem akarják otthagyni a búvóhelyüket. Mike Chulaski azonban az egyikőjüket, aki súlyos betegen fekszik a padlón, felkapja és magával viszi.

A néző ezután azzal szembesül, hogy Mike egy motelszoba padlóján fekszik holtan, valaki a lábát megégette cigarettával. A férfi halála összefügghet egy orosz embercsempészbanda hálózatával, amelyet az FBI megpróbál lerombolni. Az embercsempészek főnökét keresik, aki egy fantom, soha nem azonosították. Senki nem tudja hogy néz ki. A közelmúltban azonban megjelent egy új embercsempész vezetés, és a keresett főnök egyik „lányát” találhatták meg egy folyóban, a lábán cigarettaégésekkel. Az áldozat fogorvos volt.

Döglött akták, Sorozat+, 21.55

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában