TV-ajánló

2023.09.28. 13:53

Miért kell hajlakkot fújni a bugyira?

Sandra Bullock, a megunhatatlan. És mivel a színésznőt csak imádni lehet – legalábbis még nem hallottam ezzel ellentétes véleményt –, a filmjeit is szívesen nézzük újra és újra.

Révészné Hanol Erzsébet

Sandra Bullock, a beépített szépség.

Forrás: Shutterstock

Például a Beépített szépséget, amelyben sokunk kedvenc komikája a nem túl nőies, kissé esetlen FBI-ügynököt, Grace-t alakítja, akinek – jobb híján – be kell épülnie a Miss Amerika szépségver­seny indulói közé, mert egy különös terrorista félelemben tartja a rendezvénynek helyet adó város környékét, és a következő célpontként a döntős lányokat jelöli meg.

De ez persze inkább vígjáték, mintsem krimi, így az addig inkább férfias környezetben mozgó Grace-nek komoly átalakulásra van szüksége ahhoz, hogy ne lógjon ki a szépségkirálynők közül, így a Michael Caine által játszott szépségszakértő kezelésbe veszi, és megismerteti őt a nőies ruhadarabokkal, a magassarkúval és a sminkkel. De tőle tudhatjuk azt is, hogy ha hajlakkot fúj az ember lánya a hátsó felére, azzal megakadályozhatja, hogy a bikinialsó elmásszon a helyéről, és többet mutasson a kelleténél.

Szóval, mit is mondhatnék még? Talán csak annyit, amit Grace is hangsúlyoz a versenyen elhangzó kortesbeszédében: „súlyosabb büntetést a visszaeső bűnözőknek! Ja, és persze világbékét!”

Beépített szépség, Film+, 18.40.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában